Danmark

Skift sprog

Fra holdet bag LittleBigPlanet™

Tearaway™ Unfolded

En Budbringers eventyr i en origamiverden inde i dit tv.

Tearaway™ Unfolded til PlayStation®4 er en udvidet genfortælling af det BAFTA-prisvindende Tearaway™. Det eventyr, du engang holdt i din hånd, er nu blevet genopfundet som en verden inde i dit tv. Udforsk en større og smukkere verden, og overskrid grænsen mellem spil og virkelighed på helt nye måder.

Køb nu

Ræk ind i dit tv for at hjælpe Budbringeren på vej!

Slip vindens kræfter løs

Træk på din DUALSHOCK®4-touchpad for at sende susende vindstød ud i verdenen, der blæser forhindringer omkuld, folder broer ud eller sender fjender ud over klippekanter.

Kast genstande ud af dit tv og ind i din stue

Fang genstande, som din Budbringer kaster til dig, når de flyver ud af tv-skærmen og ind i din controller. Kast dem herefter tilbage og ind i svært tilgængelige steder eller mod fjender med enorm kraft.

Brug lyset til at hjælpe din papirven med at finde vej

Lys med DUALSHOCK®4-lysstriben ind i verdenen for at oplyse de mørke og uhyggelige steder og hjælpe din ledsager. Du vil hurtigt opdage, at lyset også har nogle enormt overraskende effekter!

Spring med din Budbringer

Tryk på touchpad-knappen for at mase trommeskindene, og slip for at få Budbringeren til at springe op i luften!

Tearaway

Det originale, prisvindende spil

Du kan købe det oprindelige Tearaway™ til PlayStation®Vita nu: vinder af tre BAFTA'er, heriblandt prisen for kunstnerisk præstation, SXSW-spilprisen for design og instruktion, GANG-prisen for bedste lyd i et håndholdt spil og E3-spilkritikerprisen 2013 for bedste håndholdte spil.

Et af de ti spil med bedst Metacritic-bedømmelse til PlayStation®Vita.

Gå på eventyr i en farverig papirverden med din nye ven: En tapper Budbringer, der skal levere en ganske særlig besked ... til dig!

Tearaway.me

Væk papirverdenen i Tearaway™ til live i dit eget hjem.

Når du går på eventyr i den magiske papirverden i Tearaway™, samler du origamimodeller, der er klar til at blive printet ud og lavet, så du kan vække papirverdenen i Tearaway™ til live i dit eget hjem!

Du kan komme i gang med din origamisamling med det samme ved at logge ind på www.tearaway.me med dit online ID. Her kan du få origamiplantegninger uden ekstra omkostninger, som du kan bruge til at komme i gang.

Når du har lavet en origamimodel, kan du uploade et billede af den til hjemmesiden og dele den med fællesskabet.