Suomi

Vaihda kieltä

LittleBigPlanet™ -pelin luojilta

Tearaway™ Unfolded

Lähetin toimitusseikkailu televisiosi sisäisessä paperimaailmassa.

Tearaway™ Unfolded on BAFTA-palkitun Tearaway™-pelin laajennettu PlayStation®4 -versio. Aiemmin käsissäsi tapahtuneesta seikkailusta on muokattu televisioruutusi rajat rikkova seikkailu. Tutkittavanasi on entistä isompi ja kauniimpi maailma, ja käytössäsi on täysin uudenlaisia ohjaustapoja, jotka rikkovat pelimaailman ja todellisen maailman rajoja.

Osta nyt

Auta lähettiä matkallanne televisioruudun läpi!

Vapauta myrskyävät voimat

Pyyhkäisemällä DUALSHOCK®4-kosketusalustaa saat lähetettyä pelimaailmaan tuulenpuuskan, joka pyyhkii esteitä tieltään, suoristaa rypistyneet sillat tai lennättää vihulaiset taivaan tuuliin!

Heitä esineitä televisiosta olohuoneeseesi.

Ota lähetin sinulle televisioruutua kohti heittämät esineet kiinni ja heitä ne sitten paikkoihin, joihin lähetti ei yllä, tai vihollisia kohti jumalaisilla voimillasi.

Valaise paperikaverisi matkaa

Opasta kumppaniasi matkallanne valaisemalla pelimaailman pimeät ja synkät kolkat DUALSHOCK®4-ohjaimesi valopalkilla. Huomaat pian, että valolla on myös muita yllättäviä vaikutuksia!

Pomputa lähettiä

Paina näitä rumpukalvoja painamalla kosketusalueen painiketta. Kun vapautat kalvot, lähetti lentää ilmaan!

Tearaway

Palkittu alkuperäinen peli

Alkuperäinen Tearaway™-peli on saatavana PlayStation®Vitalle. Peli voitti kolme BAFTA-palkintoa (esimerkiksi taiteellisesta saavutuksesta), SXSW:n pelipalkinnon suunnittelusta ja ohjauksesta, GANG-palkinnon parhaasta käsikonsolipelistä ja E3 2013 -messujen Game Critic’s -palkinnon parhaasta käsikonsolipelistä.

Yksi kymmenestä parhaasta (metacritic-arvioitu) PlayStation®Vita-pelistä.

Seikkaile elävässä paperimaailmassa uuden ystäväsi, urhean lähetin kanssa. Sinun ja lähetin on toimitettava tärkeä viesti – sinulle!

Tearaway.me

Herätä Tearaway™-paperimaailma henkiin kotonasi.

Kun seikkailet maagisessa Tearaway™-paperimaailmassa, löydät askartelumalleja, jotka voit tulostaa ja koota. Näin saat herätettyä Tearaway™-paperimaailman henkiin kotonasi!

Voit aloittaa askartelumallikokoelman keräämisen vaikka heti kirjautumalla www.tearaway.me-sivustolle online-tunnuksellasi. Saat ilmaiseksi askartelumalleja, joilla pääset alkuun.

Kun olet koonnut askartelumallin, voit jakaa luomuksesi lataamalla kuvan siitä yhteisösivustolle.