Nederlands

Taal wijzigen

Van de makers van LittleBigPlanet™

Tearaway™ Unfolded

Het fantastische verhaal over hoe een boodschapper op avontuur gaat in een papieren wereld in je tv.

Tearaway™ Unfolded voor PlayStation®4 is een grotere versie van het met een BAFTA bekroonde Tearaway™. Het avontuur dat je ooit in je handen hield, is nu opnieuw vormgegeven als een wereld in je tv. Deze wereld is nóg groter en mooier en je kunt op totaal nieuwe manieren spelen.

Koop nu

Ga je tv in om je boodschapper te helpen!

Ontketen de kracht van de wind

Veeg over het touchpad van de DUALSHOCK®4 om windstoten de wereld in te sturen. Zo blaas je obstakels weg, vouw je gekreukelde bruggen open of blaas je vijanden van een klif af.

Gooi dingen uit de tv je kamer in

Vang de voorwerpen die je boodschapper van het tv-scherm naar je controller gooit. Gooi ze vervolgens met goddelijke kracht terug naar vijanden of plaatsen die je normaal niet kunt bereiken.

Verlicht de weg voor je papieren vriendje

Schijn met de lichtbalk van de DUALSHOCK®4 in de wereld en verlicht donkere en nevelige plekken. Je kunt zo ook je metgezel een handje helpen. Je zult ontdekken dat het licht hele aparte gevolgen kan hebben!

Stuiter je boodschapper

Druk op de touchpad-toets om de trommelvellen in te drukken en laat dan los om je boodschapper hoog de lucht in te slingeren!

Tearaway

Het bekroonde origineel

Het originele Tearaway™ is er nu ook voor PlayStation®Vita. Het spel heeft drie BAFTA's gewonnen waaronder voor Artistic Achievement, verder won het de SXSW Gaming Award voor Design & Direction, een prijs van GANG voor Best Handheld Audio en de Game Critic's prijs voor Best Handheld op E3 2013.

Een van de best beoordeelde games op de beroemde site metacritic.com nu ook op PlayStation®Vita.

Ga in een levendige papieren wereld met je nieuwe vriendje op avontuur. Deze dappere boodschapper moet een boodschap afgeven... aan jou!

Tearaway.me

Breng de papieren wereld van Tearaway™ thuis tot leven.

Op je reis door de magische papieren wereld van Tearaway™ verzamel je bouwplaten. Deze kun je vervolgens uitprinten en in elkaar zetten en zo breng je de papieren wereld van Tearaway™ thuis tot leven!

Je kunt nu meteen met je bouwplatencollectie beginnen door je met je online-id aan te melden bij www.tearaway.com. Daar vind je een aantal gratis bouwplaten zodat je meteen aan de slag kunt.

Zodra je een bouwplaat in elkaar gezet hebt, kun je een foto van je creatie naar de website uploaden om te delen met de community.