Norge

Bytt språk

Fra skaperne av LittleBigPlanet™ 

Tearaway™ Unfolded

Eventyret om en budbringers leveranse i en papirverden på TV-en din.

Tearaway™ Unfolded til PlayStation®4 er en utvidet gjenfortelling av det prisbelønnede Tearaway™. Eventyret som du tidligere holdt i hendene, er blitt gjenskapt som en verden i TV-en din, med et større og vakrere univers å utforske og helt nye, banebrytende måter å spille på.

Kjøp nå

Grip inn i TV-en for å hjelpe budbringeren din videre!

Bruk kraften i vind

Dra over styreplaten på DUALSHOCK®4 for å sende hylende vindkast inn i verden. De kan blåse hindringer ut av veien, åpne sammenfoldede broer eller sende fiender utfor klipper.

Kast ting ut av TV-en og inn i stua

Fang gjenstander som budbringeren kaster ut av TV-skjermen og inn på kontrolleren, før du kaster dem tilbake til steder det er vanskelig å nå, eller kyler dem mot fiender med guddommelig styrke.

Lys opp veien for papirkompisen din

La lyslisten på DUALSHOCK®4 skinne ned i spillverdenen for å lyse opp mørke og dystre steder og hjelpe vennen din videre. Du vil også se at lyset har enkelte overraskende effekter!

Send budbringeren av gårde

Trykk på styreplateknappen for å trykke ned trommeskinnene, og slipp opp for å sende budbringeren opp i luften!

Tearaway

Den prisbelønnede originalen

Det originale Tearaway™ kan kjøpes nå til PlayStation®Vita: spillet ble belønnet med tre BAFTA-priser, blant annet for Artistic Achievement; ble tildelt en SXSW Gaming Award for Design & Direction, en GANG-pris for Best Handheld Audio og E3 2013’s Game Critic’s Award for Best Handheld.

Et av de ti øverste meta-critic-rangerte-spillene til PlayStation®Vita.

Legg ut på eventyr gjennom en livaktig papirverden sammen med din nye venn, en tapper budbringer som må levere et unikt budskap – til deg!

Tearaway.me

Vekk papirverdenen i Tearaway™ til live i ditt eget hjem.

I løpet av eventyret gjennom den magiske papirverdenen i Tearaway™ vil du samle papirmodeller som er klare til å skrives ut og lages, slik at Tearaway™ våkner til liv i ditt eget hjem!

Du kan komme i gang med papirfigursamlingen umiddelbart ved å logge deg inn på www.tearaway.me med online-ID-en din. Der finner du noen gratis papirfigurskjemaer som du kan begynne med.

Når du har laget en papirmodell, kan du laste opp et bilde av skaperverket til nettsiden og dele det med nettsamfunnet.