Ändra språk

Från skaparna av LittleBigPlanet™ 

Tearaway™ Unfolded

En budbärares leveransäventyr genom en pappersvärld inuti din tv.

Tearaway™ Unfolded till PlayStation®4 är en utveckling av det BAFTA-prisvinnande spelet Tearaway™. Äventyret som en gång hölls i dina händer har återskapats som en värld i din tv, med en större, vackrare värld att utforska och helt nya fjärde väggen-krossande sätt att spela.

Köp nu

Sträck dig in i tv:n och hjälp din budbärare längs vägen!

Släpp loss vindens kraft

Svep på styrplattan på din DUALSHOCK®4 och skicka vindpustar, tjutande ut i världen. Blås bort hinder, vik upp broar och skicka ut fiender över klippkanter.

Kasta saker ut ur tv:n och in i vardagsrummet

Fånga föremål som budbäraren kastar mot dig genom skärmen in i handkontrollen. Kasta sedan tillbaka dem till platser som inte kan nås, eller mot fiender, med gudalik kraft.

Lys upp din papperskompis väg

Lys med lampskenan på din DUALSHOCK®4 in i världen och lys upp de mörka och dystra platserna så att din kompanjon leds på rätt väg. Som du kommer märka har skenet en del överraskande funktioner också!

Studsa med budbäraren

Tryck på styrplattan för att trycka ner trumskinnen, när du sedan släpper flyger budbäraren upp i luften!

Tearaway

Det prisbelönta originalet

Originalspelet Tearaway™ finns att köpa direkt till PlayStation®Vita: vinnare av tre BAFTA-priser inklusive 'Artistic Achievement'; 'SXSW Gaming Award for Design & Direction'; ett 'GANG award for Best Handheld Audio' och 'Game Critic’s award for Best Handheld' på E3 2013.

Ett av de spel till PlayStation®Vita som har högst poäng på Metacritic.

Ge dig ut på ett äventyr genom en levande pappersvärld med din nya vän, en djärv budbärare med ett unikt budskap att leverera – till dig!

Tearaway.me

Ta in pappersvärlden Tearaway™ i ditt hem.

På ditt äventyr i den magiska pappersvärlden Tearaway™ samlar du på dig pappersfigurer som kan skrivas ut och sättas ihop så att du kan ha en del av Tearaway™ i ditt hem!

Du kan komma igång med din pappersfigursamling på en gång genom att logga in på www.tearaway.me med ditt online-ID. Där finns det några gratis pappersmodeller att börja med.

När du har satt ihop en pappersfigur kan du ta ett foto av den och visa upp för alla i communityn.